11.04.2019  |  Business  |  Branschnytt

Nya branschmässan Trend & Form återvänder till hösten

Stort intresse och efterfrågan från besökarna.

Mässan Trend & Form premiärlanserades i januari på nya Åbymässan i Mölndal. Intresset och responsen var bra, säger man från mässans sida i ett pressmeddelande. Besökarna var nöjda och det finns efterfrågan på att mässan växer samt får ett större utbud.

Trend & Forms utställare är företag inom inredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Mässan vänder sig i huvudsak till besökare från inrednings- möbel-, blomster- och presentbranschen, samt i viss mån café och konfektyr.

Ambitionen med Trend & Form är att etablera en mötesplats på västkusten, där branschfolk kan träffas och inspireras, prata trender samt göra affärer. Nästa upplaga av mässan anordnas den elfte till 13 augusti 2019.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.