15.06.2021  |  Dining  |  Tabletop

Nya delar till Swedish Grace Is

Rörstrand adderar kanna, skål och fat

I höst utökar Rörstrand serien Swedish Grace i en av de mest populära färgerna, ljusblåa Is, med nya serveringsdelar som kanna, serveringsskål och ovalt serveringsfat.

”Vi strävar efter att ständigt hålla våra serier uppdaterade med nya delar som speglar våra konsumenters behov. Den ljusblåa Swedish Grace Is har hittills funnit tillgänglig i ett smalt sortiment men har genom åren skaffat sig många samlare som önskar att färgen utökas med fler delar”, säger Petra Mattsson , Brand Marketing Manager Rörstrand.

www.rorstrand.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.