08.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Nya majoritetsägare till Edblad

Paret Edblad säljer till Ceder Capital

Ceder Capital är ny majoritetsägare i Edblad & Co AB. Grundarna Hans och Cathrine Edblad kvarstår som minoritetsägare och bolagets VD Eva Boding går in som medinvesterare. Målet är att tillsammans arbeta för fortsatt lönsam tillväxt i Norden och internationellt. 

”Vi är mycket glada över att vår gemensamma skapelse Edblad får en ny majoritetsägare i form av Ceder Capital. Vi startade bolaget från noll för 15 år sedan, med visionen att skapa kvalitetssmycken med stilren design. Idag är vi ett lönsamt företag som omsätter en bra bit över 100 miljoner. Tillsammans med Ceder Capital & Edblads ledning är vi nu redo att ta nästa steg med bolaget. En resa vi verkligen ser fram emot!”, kommenterar Hans och Cathrine Edblad.

www.edblad.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.