24.01.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Nya serie från Italienska Ballarini,

Sponsrat innehåll Vad är detta?

GRANITIUM: Ett resultat av forskning och ny teknik.

Denna nya serie från Italienska Ballarini kombinerar en bra non-stick panna med en helt ny variant av ytskiktsmaterial.

Det yttersta lagret har en blandning av sten mineraler/pulver och Giftfri (PFOA) non-stick granitiumbeläggning, vilket ger en perfekt balans mellan non-stick egenskaper och ger en krispig stekyta på maten.

Högsta kvalité på alla material och med totalt 6 lager av olika härdade beläggningar för bästa resultat och livslängd.

Alla produkter i denna serie har en kallpressad aluminium botten som ger en jämn värmefördelning och gör att pannan kan tillverkas så lätt som möjligt utan att botten slår sig och fortsatt håller sig plan.

Snygg design med ett ”sten” liknande granitutseende och ett blankpolerat rostfritt ergonomiskt handtag.

Ytan tål metallredskap och är motståndskraftig mot repor. Pannan är lätt att hålla ren både utvändigt och invändigt. Kan diskas i maskin eller förhand (rekommenderat för längre livslängd)

Mer från ZWILLING J. A. HENCKELS A/S SCANDINAVIA

ZWILLING J. A. HENCKELS A/S SCANDINAVIA

www.zwilling.com

I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte ZWILLING som et varemærke i Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. ZWILLING, som i dag er kendt over hele verden, forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment i kategorien køkkengrej samt manicureredskaber. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er ke…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.