19.05.2023  |  Dining  |  Tabletop

Nya stengodsset

Bergs Potter introducerar två nya uppsättningar stengods, Christianshavn och Nyhavn, som har designats för när man vill duka upp utomhus. Servisen är tänkt att hedra allt det vi får av naturen, däribland de växter och grönsaker som vi odlar och lägger på tallriken för att äta.

Bergs Potter går från att göra fina krukor och vaser till att också göra serviser. Stengodsseten Christianshavn och Nyhavn är perfekta när man vill duka upp i trädgården och är en hyllning till den tid vi spenderar med nära och kära. Seten har inspirerats av de vackra och rustika växthus och trädgårdar som vi trivs så bra att träffas i – där vi delar måltider tillsammans och skapar dyrbara minnen. Trädgårdens frodiga grönska och blomstrande blommor är sannerligen den perfekta kulissen när man vill äta al fresco.

www.bergspotter.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.