19.03.2021  |  Dining  |  Tabletop

Nya tillskott till Stripes

Mateus introducerar assiett och skål till serien

Mateus introducerar två nya delar i den populära keramikserien Stripes. Vårens nyheter är en assiett och en mindre skål som breddar kollektionens användningsområde och skapar nya kreativa möjligheter att utforska för personliga och inbjudande dukningar.

Sedan lanseringen 2020 har Stripes blivit en av Mateus mest omtyckta kollektioner. Utöver de nya delarna innehåller kollektionen en tallrik, ett fat, en mugg och en större skål. Alla delar finns i sex olika färger, utvalda för att kunna kombineras fritt med varandra för alla tillfällen. 

www.mateuscollection.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.