26.03.2021  |  Interior  |  Textil

Nya vackra stämningar från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ett överflöde av mjuka kuddar ger en otroligt lyxig känsla och kan samtidigt skapa förutsättningar för så olika stämningar som avslappnad hygge, sval elegans eller färgglad livsglädje. Nu adderar Södahl en rad nyheter till sitt sortiment av läckra kuddar.

Bänken i hallen, hörnet i hörnsoffan eller sängen i sovrummet. Kuddar av hög kvalitet med en elegant, färgglad eller rå look förhöjer intrycket överallt – samtidigt som de höjer komforten. Det vet Södahl, som firar våren med att lansera en rad vackra kuddar i modern design.

Mjuka former

Med kuddar kan man formge ett rum eller en mysig vrå. Formge en underliggande stämning. Det handlar om färger och former, om design och detaljer – och så klart även om material av hög kvalitet.

Kudden Benjamina har allt. Kudden i 100 % bomull har måtten 50 x 50 cm och finns nu även i de vackra nordiskt inspirerade färgerna Walnut och Indigo. Det delikata, nästan handmålade uttrycket med blad i fina organiska former ger ett lätt retro-inspirerat uttryck – i en nästan grafisk design.

Tidens trend är rutmönster

Helt och hållet grafiska är kuddarna i serien Graphic, som nu även finns i en läcker, naturlig beige färg. Kudden har måtten 45 x 45 cm och är i 100 % bomull, liksom de trendiga Check-kuddarna.

Checkered betyder rutig, och just nu är kuddarnas rutiga look supertrendig. Liksom den beige Graphic-färgen är de nya Check-färgerna Grey, Khaki och Clay inspirerade av naturen. Check-kuddarna har måtten 50 x 50 cm – och de sätter som alla kuddar från Södahl en hög standard både när det gäller design och komfort.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.