22.02.2023  |  Bloom  |  Outdoor

Nybörjarguide till din nyttoträdgård

Att anlägga och sköta en köksträdgård har aldrig varit mer inne än i dag.

Nyttoträdgården – som den med rätta kallas – har nämligen en positiv inverkan på både matbudgeten och det allmänna välbefinnandet. För att inte tala om hur kul och gott det är med nyskördade hemodlade grönsaker, direkt från jorden. Det blir billigare, ger ökad insikt om var maten kommer ifrån, skapar förmåga att vara delvist självförsörjande och ger enkel tillgång till hälsosam mat. Det är svårt att hitta något negativt att invända mot. Och rent psykologiskt är det också bara positivt – trädgårdsterapi är nämligen ett väldokumenterat sätt att förbättra sin mentala hälsa. Fiskars har vårens och sommarens alla redskap för skötsel av köksträdgården.

www.fiskars.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.