09.08.2017  |  Interior  |  Bad

Nyheter till badet i rökt ekträ

Kollektion i ekträ och kärnläder

By Wirth har till följd av den stora framgången med sin kollektion i ekträ nu tillfört tre delar i form av toalettpappershållare, enkelkrok och handdukshållare som alla är i mörk ek vilket ger djup och exklusivitet till produkterna. Som med resten av kollektionen kompletteras ekträet med kärnläder vilket bidrar till den organiska och igenkännliga stämning som man hittar i Wirths design. Även om de nya delarna främst är avsedda för badrum så kan du även användas på andra platser i bostaden: toalettpappershållaren kan användas till smycken eller halsdukar och delarna kan också kombineras med Wirths kökskollektion som redan finns i rökt ek.

www.bywirth.dk

Formex: bås B06:52

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.