09.08.2017  |  Interior  |  Bad

Nyheter till badet i rökt ekträ

Kollektion i ekträ och kärnläder

By Wirth har till följd av den stora framgången med sin kollektion i ekträ nu tillfört tre delar i form av toalettpappershållare, enkelkrok och handdukshållare som alla är i mörk ek vilket ger djup och exklusivitet till produkterna. Som med resten av kollektionen kompletteras ekträet med kärnläder vilket bidrar till den organiska och igenkännliga stämning som man hittar i Wirths design. Även om de nya delarna främst är avsedda för badrum så kan du även användas på andra platser i bostaden: toalettpappershållaren kan användas till smycken eller halsdukar och delarna kan också kombineras med Wirths kökskollektion som redan finns i rökt ek.

www.bywirth.dk

Formex: bås B06:52

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.