19.03.2019  |  Dining  |  Tabletop

Nytt Pillivuyt Plissé på bordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ge bordet en fransk prägel med Pillivuyts nyheter i Plissé-serien, som presenterar dina rätter på det vackraste sättet.

Pillivuyts Plissé levererar några av vårens härligaste nyheter med en rad ovala, kvadratiska och rektangulära skålar i olika storlekar. Det ska både vara ett kulinariskt och estetiskt nöje att servera sina favoriträtter.

De nya faten, skålarna och tårtfaten i Plissé är inte bara en prydnad för bordet. De ger dig också mängder av möjligheter att utvecklas fullt ut i köket, oavsett vad du vill förbereda – allt från smaskiga tapastillbehör till hemlagad nougat.

Plissé för det klassiska och det moderna bordet

Pillivuyts Plissé är en ovanligt vacker och klassisk serie som tillför ett personligt och elegant uttryck till bordet. Plissé är berömd för sina fina linjer och tidlösa stil, som framtagits från mer än 100 år gamla gjutformar. Serien har med sin fina plissering blivit känd över hela världen som en symbol för diskret fransk elegans.

Det är nämligen skillnad på porslin och porslin. Det finns en stor variation i produktionsmetoderna och inte minst porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt tillverkar själva den unika porslinsmassan, som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1 400 °C. Därigenom blir porslinet extremt starkt och extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Sedan 1818 har Pillivuyt tillverkat klassiskt franskt porslin med en helt speciell gjutning. Pillivuyt är fransk elegans i kombination med en unik kvalitet avseende form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Starkt i köket - vackert på bordet

Plissé oval skål 16 cm, rek. pris kr. 219,00

Plissé fat rektangulärt 26 cm, rek. pris kr. 349,00

Plissé tårtfat på fot 25 cm, rek. pris kr. 699,00

Mer om Plissé: www.sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.