20.11.2019  |  Interior  |  Design

Oändlig lek med ljus och skugga

Infinity lanseras i försilvrad mässing.

Skultunas ljusstake Infinity lanserades under hösten i försilvrad mässing, efter att tidigare enbart ha tillverkats i polerad mässing. Ljusstaken har designats av formgivarduon Bernadotte & Kylberg. Den är modulär och består av en uppdelad cylinder, med en ljushållare samt två skärmar, som finns i två höjder. Genom att placera ut cylinderns delar på olika sätt kan man anpassa designen efter olika rum, miljöer och ljussättningar.

skultuna.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.