04.07.2022  |  Interior  |  Belysning

Oförstörbara armaturer

Malmö Porslin tar Ambietec till Norden

Det japanka belysningsföretaget Ambientec grundades 2009 av Yoshinori Kuno som tidigare utvecklat utrustning för undervattensforografering. Tillsammans med externa formgivare har han utvecklat en prisbelönt serie vattentäta, uppladdningsbara lampor av mycket hög kvalitet som fungerar under alla realistiska förhållanden. Modellerna Turn och Turn+, formgivna av Nao Tamura, kommer i stål, mässing och svart aluminium och finns på den nordiska marknaden genom Malmö Porslin.

www.malmoporslin.se/ambientec

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.