14.10.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Offline - köksmys

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den nya äggklockan från Zones SINGLES kollektion har skapats för analog kvalitetstid i köket ensam eller tillsammans med dina favoritkockar.

Matlagning behöver inte vara stressigt eller tråkigt. Tvärtom. Parkera de digitala tjänsterna och njut av en ostört frizon för gastronomiska experiment. Tillsätt kärlek och närvaro.

Äggklockan pockar bara på din uppmärksamhet när bak eller tillagningstiden har gått. Och om du behöver en paus själv – greppa tag om den smarta öglan och ta med dig äggklockan ut i trädgården eller till soffan.


Zones fasta designteam VE2 står bakom designen, och äggklockan finns i de klassiska färgerna black, warm grey och cool grey och de lite mer livliga emerald och lemonade. Finns att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design och livsstilsbutiker.

Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på:
Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om SINGLES: SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkänd a produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar en i taget där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.