03.01.2022  |  Business  |  Branschnytt

Online Brands vill köpa KitchenLab

Europeisk e-handel i sikte

E-handelsbolaget Online Brands som bland annat driver online-butiken Trendcarpet har tecknat avsiktsförklaring om att köpa samtliga aktier i KitchenLab för en kontant köpeskilling om 25 miljoner kronor, emission av aktier samt en möjlig tilläggsköpeskilling. KitchenLab säljer köksredskap via e-handel samt två butiker i Stockholm respektive Malmö och omsatte drygt 45 miljoner kronor 2020, en ökning med 52,5 procent från 2019.

”KitchenLab har de senaste åren tagit en stark position i Sverige på marknaden för exklusiv köksutrustning och tillbehör. Kundkretsen är stor, hängiven och består av både proffs och matlagningsintresserade privatpersoner. Vi är övertygade om att vår gedigna erfarenhet av lönsam pan-europeisk e-handel, tillsammans med KitchenLabs expertis inom exklusiv köksutrustning, kommer utgöra en vinnande kombination framåt”, säger Magnus Skoglund, VD för Online Brands.

www.onlinebrands.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.