26.05.2023  |  Interior  |  Accessories

Ordning på grejerna

SQUARELY COPENHAGENS nya TableORGANIZER gör det enkelt att sortera och förvara diverse prylar på hemmakontoret eller arbetsstationen. Den stilrena designen gör den idealisk att ha stående framme på skrivbordet eller någon annanstans där man vill njuta av dess rena linjer och snabbt få tag i det man behöver.

TableORGANIZER är tillverkad i ask och har en liten GrowSMALL-kruka där man kan plantera en liten fin grön växt. Precis som SQUARELY COPENHAGENS andra växtmöbler döljer där sig ett smart självbevattningssystem som gör det enkelt att sköta växten när man ju har så mycket annat att tänka på. TableORGANIZER från SQUARELY COPENHAGEN fås i både naturlig ask, som ger ett elegant uttryck, eller mörk ek som ger ett mer rått uttryck.

www.squarely-copenhagen.com 

-PF 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.