02.06.2022  |  Interior  |  Design

Ordningsskapare

Muuto presenterar Sketch

Gammaldags öppna verktygslådor har inspirerat till den nya förvaringslådan Sketch från Muuto. Tanken är att göra det enkelt att samla ihop röran på skrivbordet eller arbetsbänken och kunna flytta allt till en annan plats om det skulle behövas. 

”Sketch är ett vänligt litet stycke arkitektur för skrivbordet, som hjäper dig att organisera dina verktyg och andra saker”, säger formgivaren Tomas Bentzen.

Sketch är tillverkad av 91 procent återvunnen plast.

www.muuto.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.