08.08.2022  |  Interior  |  Dekoration

Organisk överlappning

Tidigare i år introducerade Holmegaard vasen Calabas, en uttrycksfull och ekologisk präglad design i handblåst glas inspirerad av och uppkallad efter frukten med samma namn. 

Nu presenterar formgivaren Peter Sverrer ännu en munblåst vas, Calabas Duo, som med hjälp av overlay-teknik låter seriens befintliga bärnstens- och vinröda färger överlappa varandra i en karaktärsfull och visuell vas, som kompletteras med enfärgade ljusstakar med samma poetiska proportioner.

www.holmegaard.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.