11.02.2019  |  Interior  |  Design

Organisk skönhet

Lisa Hilland designar för Orrefors.

När Lisa Hilland blev tillfrågad om att designa en vas för Orrefors bestod uppdraget i att vasen skulle vara lika vacker med och utan innehåll. I Bloom har Lisa kombinerat kristallen med ett nät av löstagbara metalltrådar, vilka även ger stöd för olika typer av arrangemang med växter och blommor. Vasens design har inspirerats av organiska former och fenomen från naturen i Lisas hemtrakter.

orrefors.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.