06.10.2021  |  Interior  |  Textil

Organisk textur för hallen

Heymat lanserar mattan Grain

I höst presenterar den norska mattproducenten Heymat mattan Grain designad av den norska formgivaren Stine Aas. Med organiska och unika former tillför Grain textur och sober färg till hallen och kamouflerar effektivt grus och smuts.
”Vi är så glada över att äntligen få presentera Grain, som ursprungligen var planerad att presenteras redan på Stockholm Design Fair 2021. Tack vare den förlängda processen fick vi ytterligare tid för att utvärdera färger och detaljer vilket gav mattan ytterligare en dimension”, säger Sonja Djønne, VD för Heymat.
Grain finns i färgställningarna sandstone, amethyst och granite.
www.heymat.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.