19.06.2018  |  Business  |  Branschnytt

Orrefors stöder svensk hästsport

Glasföretaget sponsrar ryttaren Alexander Zetterman.

Orrefors väljer att stödja svensk hästsport genom bli sponsor av Alexander Zetterman, en av Sveriges mest lovande ryttare. Samarbetet löper över flera år. Alexander har varit en del av Sveriges hopplandslag från ponny till senior sedan han var 12 år. Hans största höjdpunkter i karriären hittills är GP-segern i Falsterbo och VM-semifinalen 2014. 

”Vi är mycket stolta över denna överenskommelse och jag ser fram emot att följa Alexanders satsning”, säger Kjell-Olof Askencrantz, marknadschef på Orrefors. ”Att han har valt oss på grund av vad vi står för är ett kvitto på ett starkt varumärke". 

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.