22.03.2022  |  Interior  |  Textil

Ostyrig och elegant

Ogeborg presenterar Stella

Ogeborg presenterar Stella, en ny exklusiv kollektion mattor till Ogeborg Design Collection. Stella är handtuftad i naturmaterialen ull och viskos med en generös lugg, som ger en ostyrig prägel och samtidigt en elegant glans. Stella presenteras både som enfärgad och som Stella shade, där mattan är tuftad i gradient.

”Hållbara och högkvalitativa garner ger mattorna en levande struktur med stilfull glans som passar in i många olika inredningar, både i privata hem och offentlig miljö”, säger Ogeborgs ägare, Helene Ogeborg.

ogeborg.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.