24.09.2021  |  Dining  |  Outdoor

Otålighet vid grillen

Svenskarnas grillvanor kartlagda

Många i branschen har vittnat om ett stort intresse för grillning när coronapandemin tvingat oss att umgås utomhus. Nu har en undersökning från YouGov på uppdrag av Elon kartlagt svenskarnas grillvanor. Resultatet visar bland annat att 8 procent av svenskarna grillar året om. 45 procent upplever grilldoft från grannar som positiv eller mycket positiv. Men svenskar är otåliga vid grillen. 50 procent av de svarande börjar ofta eller ibland grilla innan grillen är tillräckligt varm. Det vanligaste som grillas är fläskkött och inte otippat uppger 63 procent av de svarande att det är mannen i hushållet som grillar.
www.elon.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.