06.02.2020  |  Kitchen  |  Food

Oxo att ta med

Nya behållare för lunch, sallad och mellanmål från Oxo.

Oxos nya on the go-behållare har en tjock silikonlist och solid låsmekanism, som håller tätt till 100 procent. Behållaren har två separata, täta utrymmen som håller maten färsk och fräsch.

Den lilla behållaren passar bra till yoghurt och bär eller müsli, grönsaksstavar och dip eller en liten sidosallad med bröd. Lunchbehållaren är perfekt för till exempel en smörgås och en sallad, eller resterna från gårdagens middag. Till den större salladsbehållaren följer det med en behållare för dressing på 60 milliliter. Alla behållarna är fria från BPA samt tål frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

www.brixdesign.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.