29.10.2020  |  Furniture  |  Design

På stadig fot

Nytt sidobord från String Furniture

Det nya bordet Museum Sidetable från String Furniture är en vidareutveckling av vägghyllan Museum NM& som utvecklades av designkontoret TAF Studio för inredningen till nya Nationalmuseum. Bordet går att använda som piedestal, sidobord, sängbord, datorbord med mera. Eftersom bordets ben inte är centrerat kan foten skjutas in under en säng eller soffa så att bordsytan alltid hamnar inom räckhåll.
www.stringfurniture.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.