08.03.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Påsk i full Fabergé-stil

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Skandinavisk design har kultstatus och hyllas världen över för sina många kvaliteter.

Färgrikedom är dock sällan en av dem, för även om trendbarometern just nu går mot maximalism och många färger är Nordic Living-trenden fortsatt försiktig med att använda färger. Det gäller inte minst på bordet, där färgerna ofta bara släpps lösa när högtider påkallar traditionella färger som julrött och påskgult. Men inte nu längre. I år tar Juna nämligen täten och bekänner färg – till gult med moderna förtecken i en ny, mild dukmodell som hämtar sin grafiska inspiration från de dekadenta Fabergéäggen och ger påsken en ny och trendig textilformel som faktiskt kan användas långt in på sommaren.

Tradition och förnyelse hänger oupplösligen samman. Även till påsk, då vi i Skandinavien med det nya nordiska köket som spjutspets har utvecklat och raffinerat den klassiska påsklunchen med sill, hemgravad lax och avancerade snapsvarianter. Dukningen går naturligtvis i samma stil med kulörta glas, unik keramik och assietter för speciella smårätter, men hur är det med duken? Här har till och med den danska designtraditionen haft svårt att förnya sig, men nu blir det nya bud för både traditionalister och minimalister när Juna i år dukar upp till påsk med en ny trendig design med dansk-ryska rötter.   

Juna Easter duk i jacquardvävd bomull och polyester finns i måtten:

  • 150 cm x 180 cm för SEK 799,00 (rek. pris)
  • 150 cm x 220 cm för SEK 899,00 (rek. pris)
  • 150 cm x 270 cm för SEK 999,00 (rek. pris)
  • 150 cm x 320 cm för SEK 1 199,00 (rek. pris)

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.