23.07.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Pajform för den ikoniska Ildpot-serien

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I september lägger FDB Møbler till en pajform till den ikoniska stengodsserien Ildpot, som lanserades på nytt förra året. Det var den danska designern och arkitekten Grethe Meyer som på 1970-talet utformade den funktionella och mycket vackra stolserien, som idag är ett samlarobjekt bland många design- och köksentusiaster. Med sin rustika, oglaserade yta och låga vikt kan den användas för allt från matlagning till servering och förvaring.

Pajformen Ildpot läggs till i det ikoniska stengods-sortimentet i september och kommer att kosta 499 kr.

Mer från FDB Møbler

FDB Møbler

www.fdbmobler.dk

FDB Møbler laver møbler til store og små – unge som gamle. Vi sætter en ære i at vores møbler har design, der indbyder til daglig brug.Vores produktsortiment omfatter bl.a.:StoleSofaerSpisebordeSofabordeOpbevaringsmøblerHavemøblerGarderobeLidt historie…Coop ejer i dag FDB Møbler, men sådan har det ikke altid været. FDBs møbelfabrik var gennem en årrække ophavsmand til adskillige møbel…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.