09.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Pandemin påverkar köpbeteenden

En av tre tänker handlar mindre.

Länsförsäkringar har undersökt hur Coronapandemin påverkar konsumenternas köpbeteenden. Resultatet visar att cirka en av tre (22 procent av kvinnorna och 36 procent av männen) planerar att dra ner på utgifter som kläder och inredning. 28 procent kommer att semestra hemma istället för utomlands. Undersökningen genomfördes av Novus i slutet av april bland 1 000 personer mellan 18 och 65 år.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.