12.08.2020  |  Dining  |  Food

Pizza med autentisk stenugnssmak – mums!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sage har tagit fram en unik inomhus pizzaugn, som via intelligent och kontrollerad värmeteknik lyckas återskapa den autentiska stenugnssmaken.

Sage Smart Ugn Pizzaiolo är liten, läcker, kompakt och kan tillaga allt från äkta italiensk spröd pizza till Deep Pan. Vid 400°C får du perfekta pizzor på 2 minuter!    

Pizza! Finns det verkligen något bättre? En bit krispigt bröd, fyllt med exakt de saker du gillar bäst. Den optimala pizzan måste bakas i en vedeldad stenugn. Det är inte bara för att det är trevligt, att mästarna från Italien använder den typen av ugnar, men det är inte många som har plats (eller lust) att ha ett sådant monster i köket.

Sage har uppfunnit ett nytt värmesystem (Elements IQ *) som ”kopierar” stenugnsteknik. Pizzaugnen kan värmas upp till 400°C och inte minst styra värmen från flera vinklar – beroende på typen av pizza. En sned värmestrålning är till exempel hemligheten bakom en krispig skorpa.

När du öppnar luckan, dras pizzastenen med ut från ugnen – inte mycket, men tillräckligt för att pizzan kan tas ut från ugnen, utan att du bränner dig. När luckan stängs, dras stenen med tillbaka. En supersmart detalj!

Sage Smart Ugn Pizzaiolo är i stort sett extremt användarvänlig. Förbered dig på att ta pizzabakningen till nya höjder … och aldrig mer se tillbaka.

Rekommenderat pris för Sage Pizzaiolo: 8499,- SEK

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-QU49cqmpOE

*) Element IQ-systemets algoritmer styr värmen och sänder den från olika vinklar. En innovativ teknik, som med hjälp av sensorer och PID-temperaturreglering ser till att tillaga den valda pizzatypen till perfektion.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.