10.04.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Plantagen etablerar i Ludvika

Trädgårdskedjan öppnar butik 48.

I slutet av mars öppnade Plantagen en ny butik i Ludvika. I och med det har kedjan 48 butiker i Sverige. Den nya Plantagenbutiken har en inomhusyta på 800 kvadratmeter och en utomhusyta på omkring 800 kvadratmeter.

”Det känns jätteroligt att öppna upp Plantagen i Ludvika, butiken kommer att komplettera Ludvika handelsområde på ett naturligt sätt”, säger butikschef Karolina Malmqvist.

Plantagens vision är att förbättra livet med växter och göra det lättillgängligt och enkelt för alla att inreda sina hem, balkonger och trädgårdar med växter.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.