20.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Plantagen lanserar nytt lojalitetskoncept

Trädgårdsmästare inspirerar i trädgårdsprogram

Under april lanserade Plantagen ett nytt kundklubbskoncept där trädgårdsmästarna bjuder på kunskap och inspiration i nya trädgårdsprogrammet Odlingsbänken. I programmet möter programledaren och växtentusiasten Celeste Cappelen Plantagens trädgårdsmästare. Tillsammans lär de ut nya, spännande och oväntade sätt att lyckas med växter och odlingar utifrån säsong och behov.

”Trädgårdsmästarna och floristerna som finns runt om i våra fysiska butiker är hjärtat i Plantagens verksamhet. De står för den kompetens som våra kunder efterfrågar och det här är ett bra sätt att tillgängliggöra den kompetensen till våra medlemmar”, säger Maria Karlsson, CRM Manager på Plantagen.

Alla program kommer att finnas tillgängliga på plantagen.se/kundklubb för inloggade kundklubbsmedlemmar.

www.plantagen.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.