09.05.2019  |  Business  |  Outdoor

Plantagen lanserar Trädgårdshjälpen

Tjänster kompletterar produktutbudet.

Från och med april erbjuder Plantagen sina kunder i Stockholmsområdet trädgårdstjänster genom Trädgårdshjälpen. Tjänsterna levereras i samarbete med Adoer.com och TaskRunner, två noggrant utvalda partners. Adoer.com, med sin digitala plattform, erbjuder kunden rådgivning över video samt access till utbildade trädgårdsmästare och arborister. TaskRunner, med sitt breda nätverk av så kallade runners, genom att koppla samman kunden med en runner i sitt närområde.

”Marknaden för hushållsnära tjänster växer kraftigt och med Trädgårdshjälpen kan vi fullt ut möta de olika behov som våra kunder har”, säger Karolina Åhs, marknadschef på Plantagen.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.