11.06.2019  |  Dining  |  Tabletop

Poetiska blomster

Royal Copenhagen lanserar nya delar till Blomst.

Med servisen Blomst har den holländske konstnären Wouter Dolk i samarbete med Royal Copenhagens form- och dekorationsdesigners gjort en nytolkning av en av företagets äldsta serviser, Blå blomst från 1800-talet. Nu adderas nya eleganta produkter till Blomsts florala universum: ett ovalt fat, som mäter 24 centimeter, och nya mindre tallrikar, som mäter 15 centimeter och kommer med tre olika motiv.

Med sin karakteristiska kantiga form är det ovala fatet dekorerat med en frodig funkia, som står i full blom över den stora vita ytan. De nya mindre tallrikarna tillverkas med tre olika motiv: kamelia, olvon och påsklilja. Tallrikarna kan användas separat eller tillsammans med de tidigare lanserade frukosttallrikarna, som är dekorerade med bukettanemon eller hyacint.

www.royalcopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.