22.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

Porslin med modekänsla

Sacha Walckhoff designar för Rosenthal.

Prunkande apoteksträdgårdar inspirerade Sacha Walckhoff, kreativ chef för modehuset Christian Lacroix, till designen av Rosenthals nya kollektion Magic Garden. Kollektionen består av de tre mönstren Black seeds, Foliage och Blossom, formgivna för att kunna stylas tillsammans till personliga dukningar.

”Jag känner mig hedrad över att få vara en del av den omfattande portfolio av begåvade designers som har kombinerat sina idéer med Rosenthals stora kompetens”, säger Sacha Walckhoff.

www.rosenthal.de

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.