16.07.2020  |  Dining  |  Tabletop

Porslin med modekänsla

Rörstrand lanserar servisen Pli Blanc

I höst lanserar Rörstrand den nya kollektionen Pli Blanc, designad av formgivarduon Färg & Blanche. Inspirationen kommer som så ofta i parets design från textilvärlden och hur man kan skapa tredimensionella former med hjälp av skrädderi. På porslinet har sömmarna förvandlats till svängda reliefer. Pli Blanc, franska för vitt veck, kommer att innehålla alla delar för en komplett dukning.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.