23.08.2019  |  Interior  |  Belysning

Portabel ljusskulptur

DCW éditions i samarbete med Éric De Dormael.

Franska DCW éditions är en intressant tillverkare som står bakom klassiska lampor som Mantis och Lampe Gras. Med sina nya kollektioner uppladdningsbara lampor förenar de dekorativt skulptural design med det senaste inom uppladdningsbar teknik. I takt med att inne- och utemiljöer, liksom hemmets olika rum, flyter ihop blir flyttbara lampor allt mer praktiska. Den uttrycksfulla bordslampan Knokke är skapad av konstnären Éric De Dormael.

http://dcw-editions.fr

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.