12.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Postnord testar paketboxar

Pilot med 100 boxar i Stockholm.

Efter sommaren kommer Postnord att testa paketboxar för att möta behovet från den växande e-handeln. Inledningsvis kommer 100 paketboxar att placeras runt om Stockholm och målet är att efter en pilotperiod utöka till flera platser. Pilotprojektet bygger på en plattform som använts i Danmark sedan ett tiotal år. Konsumenten öppnar luckan via Bluetooth genom en funktion i Postnords app och identifierar sig med Mobilt BankID. Ingen fysisk kontakt med boxen krävs.

”Blir piloten i Stockholm lyckad, hoppas vi att det kan vara ett bra leveransalternativ för fler delar av Sverige, såväl i tätort som landsbygd”, säger Helena Sjöberg, affärsutvecklare inom Last Mile på Postnord Sverige.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.