14.06.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Power till köket

Laga hälsosamma recept enkelt och snabbt med den nya kraftfulla blendern från KitchenAid.

Med en särskilt kraftfull intelli-speed-motor på tre hästkrafter säkerställer KitchenAids nya blender full kontroll och stabilitet i matlagningen, samtidigt som de nyttiga och färska näringsämnena bevaras utan spill.

Blendern är formgiven i klassisk KitchenAid Artisan-design i formgjuten metall av högsta kvalitet. Den har nio olika inställningar samt en pulsfunktion. Den patenterade 4D-kniven med assymetriska knivblad blandar från fyra vinklar och matar in även de största och hårdaste ingredienserna i blenderns virvelström. KitchenAid erbjuder tio års garanti på produkten.

www.tj.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.