07.01.2021  |  Business  |  Branschnytt

Pressbyrån öppnar obemannad butik

Varor registreras automatiskt av kameror

Pressbyrån har öppnat den första fristående butiken för sitt obemannade koncept Pressbyrån Go utanför Westfield Mall of Scandinavia. För att kunna handla laddar kunden ner appen Pressbyrån Go och scannar sedan en QR-kod vid ingången till butiken. Varorna som kunden plockar registreras automatiskt i en virtuell varukorg med hjälp av kameror i taket och integrerade vågsensorer. Efter en enkel utcheckning är allt klart.
”Tekniken bakom Pressbyrån Go gör att kunden inte behöver göra något annat än att plocka sina varor. Vi har valt en flexibel lösning som gör att vi lätt kan anpassa oss och vidareutveckla konceptet i takt med att vi lär oss mer om hur kunderna tar till sig den nya butiken”, säger Maria Isaksson, affärsutvecklingschef, Reitan Convenience Sweden som ansvarar för satsningen.
www.pressbyran.se

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.