30.08.2022  |  Interior  |  Textil

Rena linjer från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vad du ser är vad du får. De nya Line-handdukarna från Södahl är enkla, organiska färger med en ärlig och stilren design.

I Line-serien kombinerar Södahl respekten för naturen med utsökt känsla för både komfort och hållbar kvalitet – samt känsla för de små detaljerna i vardagen.

Med inspiration från naturen har Södahl skapat en serie superläckra produkter, som förutom att de bär namnet Line har den höga materialkvaliteten och den enkla, stilsäkra looken gemensamt. De behagligt mjuka handdukarna i serien ger vardagen en touch av rent välbefinnande.

Varma och naturliga färger

Den enkla, enfärgade designen med en diskret vävd rand ger ett lugnt, balanserat uttryck. Det gör även handdukarnas vackra nyanser som speglar naturen i de sex vackra färgerna Olive, Eucalyptus, Toffee Brown, Beige, Sky blue och Ash.

Färgerna matchar den dämpade skandinaviska stilen perfekt. Den lugna men trendiga färgskalan smälter dessutom fint in i alla årstider – och alla inredningsstilar.

Harmoni i vardagen

De mjuka nyheterna från Södahl är i 100 % bomullsfrotté och STANDARD 100 by OEKO TEX®. Handdukarnas ringspunna och kammade garner ger hög uppsugningsförmåga och en läcker, lyxig känsla.

Den naturinspirerade Line-handduken är en liten men läcker detalj i hemmet, som med sitt enkla uttryck bidrar till att skapa harmoni och lugn i vardagen. Varje dag.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.