26.04.2021  |  Interior  |  Accessories

Rengör luften från skadliga virus, bakterier och mögel

Sponsrat innehåll Vad är detta?

100% naturlig, transportabel luft- och ytrenare

VBreathe förbättrar inomhusklimatet radikalt, eftersom den effektivt bekämpar skadliga partiklar och patogener – både i luften och på ytor – i rum på upp till 16 m2.

VBreathe kallas utan tvekan världens mest tekniskt avancerade * bärbara inomhusluft- och ytrenare. Det minskar och neutraliserar virus, bakterier, mikrober, mögel, PM2.5 och patogener som det kommer i närheten av. I luften sker det genom filtrering och på ytor sprids naturliga mikroångor baserade på rena, australiska, eteriska oljor, som kapslar in och dödar de skadliga partiklarna.

Intelligenta sensorer upptäcker omedelbart närvaron av oönskade partiklar i rummet. En upplyst färgad ring i mitten av enheten informerar om luftkvaliteten, vilket också kan ses i appen Air Chain Control.

VBreathe tillverkas i Australien och håller hög kvalitet inifrån och ut. Grundligt testad och dokumenterad av en mängd oberoende laboratorier och universitet, bl. a Eurofins, The University of Sidney, Bell Laboratories, Asure Quality.   

Rek. pris: 6.499,- SEK. Levereras i en elegant låda.**

Witt A/S är den officiella distributören och återförsäljaren i Danmark, Finland, Norge, Sverige, UK och Benelux.

*) En naturlig och effektiv kombinationsteknik, när filtrering med HEPA-filter kombineras med en essentiell gel-teknik.

**) Lådan innehåller: 1 stk VBreathe Tasman inomhus luftrenare inkl. 3 stk VActive Gel-patroner, 2 stk HEPA-filter, 1 stk strömadapter, 1 stk USB-kabel

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.