26.02.2020  |  Business  |  Utrustning

Robotdammsugarnas Ferrari, iRobot Roomba s9+, är en testvinnare i Sverige, Danmark och Finland

Sponsrat innehåll Vad är detta?

De små hushållsrobotarna har för länge sedan vunnit en plats i våra hjärtan, och utbudet på marknaden är stort. Därför är vi stolta över, att Roomba s9+ hamnar som favorit med uttalanden som: ”Självständig”, ”Klarar allt”, och ”Nära perfektion”.

Det råder stor enighet om att – iRobot Roomba s9+ är den robotdammsugare som imponerar allra mest, och med 5 stjärnor från TM Rakennusmaalima, stämpeln ”M3-rekommenderat” från M3 samt positiva omdömen från bl.a. Jydske Vestkysten och Real Homes är Roomba s9+ den robotdammsugare som segrar i alla parametrar.

Jydske Vestkysten

  • ”Vi har testat, det som låter för bra för att vara sant och kan bekräfta, att det faktiskt är möjligt att komma hem till skinande rena golv”.
  • ”I basen gömmer sig, utöver en kraftig dammsugare, en dammsugarpåse, och den ska tömmas ca en gång i månaden – beroende på hemmets storlek och mängden smuts. Det kan inte bli enklare.”

M3 - Sveriges ledande gadgetwebsite

  • ”Om det är något som är imponerande, så är det sugstyrkan, som är 40 gånger kraftigare jämfört med Roomba 600-serien.”
  • ”Den tillhörande appen är en sann pärla – användarvänlig och innehåller en massa smarta funktioner.”
  • ”Prestationsmässigt placerar vi Roomba s9 + i den absoluta toppen.”

M3 har gett Roomba s9+ sin kvalitetsstämpel: ”M3-rekommenderat”.

TM Rakennusmaailma

  • ”En självständig dammsugare som automatiskt tömmer sin egen dammbehållare”
  • ”Grundlig städning i hörn och längs väggar.”
  • ”Såvitt vi vet, är s9+ för närvarande roboten med den kraftigaste sugeffekten.”
  • ”Den kraftfulla och effektiva maskinen kan hantera svåra situationer oberoende.”

TM Rakennusmailma har gett Roomba s9+ 5 av 5 stjärnor

Om iRobot Roomba s9+
iRobot Roomba s9+ är utrustad med en mängd banbrytande teknologi integrerad i en helt ny design, som gör det möjligt att komma helt in i hörnen och längs väggarna. Den kartlägger hemmet och tömmer automatiskt sin dammbehållare. Med sitt anti-allergen-system samlar den upp och fångar in 99 % av allergener från pollen och mögel – från roboten till Clean Base—utan att den släpper ut luften igen. vSLAM®-använder en optisk sensor för att inhämta över 230 400 datapunkter per sekund, vilket gör det möjligt för roboten att upprätta en exakt karta över omgivningarna, så att den vet var den har varit, och var den ska städa. Tillträde förbjudet-zonerna ger dig extra kontroll över städningen genom att aktivt undvika de områden som du anger, såsom husdjursskålar och leksaker. Sätt upp en Tillträde förbjudet-zon en gång, varefter den gäller för alla framtida städjobb.

iRobot Roomba s9+ rek. försäljningspris: SEK 16.499, -

Länk till högupplösta bilder:  http://media.witt.dk:8080/_hhWr4K2Uffk6PR
Länk till YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6PRFKAVDFMI

För mer information om iRobot®, besök vänligen: www.irobot.se

För ytterligare information kontaktas:  

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

iRobot Roomba s9+ - Den mest intelligenta och effektiva robotdammsugare hittills

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.