03.09.2020  |  Furniture  |  Outdoor

Roterande låga

Bluegaz lanserar Spin i mindre format.

Lagom till mörknande sensommarkvällar lanserar Bluegaz en mindre variant av lyktan Spin som eldas med bioetanol. Namnet anspelar på lågans roterande rörelse som åstadkoms med hjälp av svängda spår i behållaren.

”Vi säljer ju sen tidigare två stycken varianter av Spin större storlek, en i guld och en i rostfritt. Då det har funnits en del efterfrågan för en mindre variant bestämde vi oss för att ta in en mindre, 40,5 cm hög, variant i guld också”, säger en representant för Bluegaz.

Spin kan änvändas både i trädgård, på balkong och i väl ventilerade utrymmen inomhus.

www.bluegaz.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.