29.09.2021  |  Business  |  Branschnytt

Royal Design stänger i Umeå

Minskad kundtrafik ligger bakom

Royal Design stänger sin butik i Avion Shopping i Umeå, rapporterar tidningen Västerbottens-Kuriren. Orsaken är minskad kundtrafik.
”Även om vi skulle erbjudas halverad hyra skulle vi förlora stora summor varje år, säger Royal Designs VD Magnus Pettersson till tidningen.
Han konstaterar att intresset hos många aktörer skiftat från externa köpcentrum till citylägen, men att det i dagsläget inte är aktuellt för Royal Design med en etablering i centrala Umeå.
www.royaldesign.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.