23.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Rudholm Group förvärvar Rotordesign

Johan Linde blir marknadsansvarig

Boråsföretaget och varumärket Rotordesign, som grundades av designern Magnus Forthmeiier, har köpts av det internationellt verksamma Rudholm Group med huvudkontor i Borås. Samtidigt engageras Johan Linde, med lång erfarenhet inom branschen, som marknadsansvarig i Rotordesign. Förvärvet innebär stora satsningar på varumärket och produktutveckling och redan under våren 2022 lanseras en rad nya kollektioner för hemmet.

”Vi tror mycket på det formspråk som Magnus Forthmeiier och Rotordesign står för. Svensktillverkat, hållbart, hantverk. Här finns en tillväxtpotential som Rudholm Group kan bidra till att utveckla, säger Jonas Wollin, koncernchef för Rudholm Group.

Magnus Forthmeiier kommer fortsatt att driva företaget som delägare.

www.rotordesign.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.