21.11.2022  |  Interior  |  Textil

Rullgardiner för mer än mörkläggning

Fine Little Day och Sandatex i mönstersamarbete

Sandatex och Fine Little Day presenterar en kollektion med rullgardiner tillsammans. Ambitionen var att visa att rullgardiner kan vara mer än mörkläggning och att mönstrade rullgardiner kan addera atmosfär till rummet.

”Fine Little Day har jobbat med design inom inredningstextil i många år, med lekens uttryck och bildens berättarkraft i fokus och alltid med hög konstnärlig kvalitet och miljövänliga val. Det gjorde vårt val att vilja jobba tillsammans med dem enkelt. Så vi frågade, och de antog utmaningen att för första gången skapa mönster till rullgardiner”, berättar Sandatex marknadschef Lena Blomgren.

Konstnären Isis Maakestad har jobbat med Fine Little Day tidigare. Nu har hon skapat de fyra mönstren i Sandatex kollektion. Klocka, Bukett, Eng och Frökapsel är alla tydligt inspirerade av växtriket, men är samtidigt grafiskt rena med en handgjord känsla. 

sandatex.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.