11.06.2019  |  Business  |  Branschnytt

Rusta lanserar fristående e-handelsbolag

Ingen förändring i grundstrategin.

Under försommaren lanserade Rusta två fristående e-handelsbolag, som båda ligger under det helägda dotterbolaget Homeshop Ventures. De nya bolagen är fiskeutrustningsföretaget Happy Angler samt Ciquola Carpets, en mattspecialist som både säljer moderna handknutna mattor och utvalda vintagemattor, med fokus på skandinavisk inredning.

”Homeshop Ventures är ett självständigt bolag inom Rustakoncernen. Att vara en del av Rusta ger oss möjlighet att samverka med moderbolagets etablerade logistiklösningar och snabbt komma upp i stora volymer”, säger Per Wennerström, VD för Homeshop Ventures. Enligt Göran Westerberg, VD för Rusta, innebär satsningen på nätförsäljning av mattor och fiskeutrustning ingen förändring av Rustas grundstrategi kring e-handel.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.