16.10.2019  |  Interior  |  Branschnytt

By Rydéns öppnar showroom i Stockholm

Kombinerar belysning och inredning.

Belysningsvarumärket By Rydéns flyttar in i Möbelföretaget Sweefs showroom på Drottninggatan i Stockholm. Här kommer de framöver att presentera både nyheter och klassiker ur sortimentet. På plats finns det även personal som kan berätta mer om samspelet mellan inredning och belysning.

By Rydéns är ett familjeföretag som grundades 1958 i Gnosjö, där än idag huvudkontoret är baserat, numera i kombination med kontor i Hong Kong och Guangdong. Lamporna säljs till privata och offentliga kunder på ett stort antal marknader världen över.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.