18.03.2020  |  Interior  |  Bad

Rymdteknik i badrummet

Världens första dusch att återcirkulera vatten.

Svenska Orbital Systems lanserar nu världens första dusch som återcirkulerar vatten. Systemet sänker förbrukningen av både vatten och energi, med upp till 90, respektive 80 procent, samtidigt som vattnet också renas. Tekniken för Oas, som den spaliknande duschen heter, togs ursprungligen fram av Orbital Systems grundare Mehrdad Mahdjoubi när han arbetade med ett projekt för NASA(!), som resulterade i en innovativ vattenreningsteknik för tillämpning i rymden. Duschen kan monteras på tre olika sätt. Den ger mer exakt temperaturreglering och renare vatten än konventionella duschar, samt erbjuder digital spårning genom IOT av det vatten och den energi som används.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.