22.09.2021  |  Dining  |  Design

Säkerhet i fickformat

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu kan du snabbt och enkelt sprita händerna när du är på språng. Go Clean är en liten läckert designad handspray från Zone Denmark som ryms både i fickan, handväskan och handskfacket.

Zone Denmarks SINGLES-kollektion lanserar nu Go Clean – en smart och hygienisk handspray i fickformat i varumärkets läckra minimalistiska design. Så i fortsättningen kan du ta med dig handspriten överallt – på det smarta och eleganta sättet.

Den är enkel att ha med sig i fickan eller som en fast inventarie i väskan tillsammans med plånbok, nycklar och mobiltelefon. Det gör att du diskret kan desinficera händerna och ev. föremål på jobbet, flyget, i bilen, på shopping, restaurang osv.

Go Clean har inget lock och kan enkelt användas med en hand – utan att den läcker i väskan. Sprayflaskan mäter 8,5 x 2,4 cm och levereras utan innehåll, men är enkel att fylla på, så att du alltid har din favorithandsprit med dig.

Go Clean finns i färgerna Black, Warm Grey, Elm Green, Cocoa Brown, Terracotta och Camel – hitta den som matchar din väska eller outfit.
 

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.