04.03.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Sängkläder för power napping

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Inredningsmodet och våra prioriteringar inom heminredningen har genomgått tydliga förändringar under de senaste decennierna.

Inte minst i sovrummet, där sängkläderna har gått från need to have till nice to have och att idag användas som stilmarkör i rummet. Det nya intresset för sängtextilier har ökat behovet av design som följer trender och tendenser, och därför lanserar Juna varje säsong en stor kollektion nyheter i just kategorin sängkläder.

Juna har levererat sängkläder till det skandinaviska sovrummet sedan 1972 och även om märket är starkt inom textilkategorier som damastdukar och sittdynor utgör sängkläderna spjutspetsen i Junas sortiment. Precis som hos alla fashionistas sträcker sig sänglinnesgarderoben från det klassiska till det färgstarka och blommiga med materialimpulser från fiskbensmönstrat, stonewash, bäckebölja och lyxig hotellsatin, för det går inte att sova sig till 45 år av sängframgångar utan trendinspiration. Därför ligger Juna även den här säsongen i framkant vad gäller sovvanor. Alla sängkläder från Juna är certifierade enligt OekoTex Standard 100, som är världens ledande miljömärkning för textilier och ger konsumenten trygg förvissning om att textilierna inte innehåller kemikalier. En parameter som är extra viktig för textilier som är i så nära kontakt med huden och som därför ställer tuffa krav på just sängkläderna.

Juna sängklädesnyheter finns i följande mått och modeller:

  • Crisscross (150 cm x 210 cm) i 100 % bomullssatin i färgerna Grå och Sand kostar SEK 599,00 (rek. pris)
  • Shirt (150 cm x 210 cm) i 100 % bomullssatin i färgen Svart kostar SEK 599,00 (rek. pris)
  • Komet (150 cm x 210) i 100 % bomull i färgerna Vit, Grå och Svart kostar SEK 599,00 (rek. pris)

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.